La cascada de Lutour (2022)

Poema simfònic per mezzosoprano, cor mixt i orquestra, basat en el poema d'en Joan Maragall. 15 minuts d'amor espiritual.

"Hem arribat a la font d'inspiració del poema d'en Maragall. A través dels seus versos l'hem coneguda, i la música simfònica ens ha dut fins aquí. La mezzo solista representa l'ànima de la cascada, el cor és la declaració del poeta i l'orquestra, el paisatge sublim. Misteri i natura, joia i amor. Per tots nosaltres."

Brando Borràs, a Cauterets 3 d'octubre del 2021.
La Creación (2021)

Aquesta obra per piano de 9 minuts de durada és la síntesi del meu llenguatge personal com a compositor i pianista. Es conforma de sis peces curtes que preténen expressar la potencialitat de la creació: l’obra musical que es crea i es destrueix a si mateixa en l’infinit. Està enregistrada amb l’instrument virtual Pianoteq 7, que ha esdevingut el meu so base per treballar la composició amb l’ordinador.

Acerca del origen sagrado de la música. “Hermes se despierta y piensa en la creación del mundo, circunscrito en un estado de potencialidad.” 9 minuts de bellesa i veritat.
Morningstar, a journey of redemption (2021)

La banda sonora interactiva pel videojoc Garden World ha estat composada sobre l’esperança coma emoció principal. La implementació s’ha dut a terme amb FMOD, treballant per capes, verticalment, o per seqüències, horitzontalment.

La música per a l’exploració del bioma europeu, European tale Morning Mood-Moonlight, està disenyada per transicionar segons el moment del dia: el matí, amb l’esplendor de l’orquesta, i la nit, amb la intimitat del piano; capvespre i albada, confluïnt en un concert per piano i orquestra. La música per intervenir en els moments d’acció, Fire of retribution-Son of the Devil, està disenyada per augmentar i disminuïr la tensió del combat en relació al nivell d’amenaça, alt i baix, amb dos desenllaços possibles, victoria o derrota.


Música per videojocsTibidabo, el Parc màgic al Nadal (2019)

Tibidabo, el parc màgic al Nadal és una creació musical única destinada a generar valor i proporcionar una experiència immersiva a l'usuari del Tibidabo durant la temporada de Nadal.

La duració total de l'obra és de 30 minuts, i amb la reproducció en "loop" s'assoleix la imatge poètica del "carroussel", de moviment giratori, compost per una sèrie d'atraccions emblemàtiques del parc que inspiren les diferents parts de la composició. El to general de la banda sonora és de gentilesa i de joia; l'elecció de l'orquestra com a instrumentació, sitúa la música en un segon pla estable, que a moments es manifesta, interactuant amb el paisatge sonor del parc.
Germanet i Germaneta (2021)

Un conte dels Germans Grimm adaptat i musicat per cor d’infants, piano i narrador, dedicat al grup de petites de la Coral Municipal d’Alella. 14 minuts de fantasia.

Enllaç a l’espectacle audiovisual realitzat a l’Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella com a concert final de curs 2020-21.